Taragay kardeşim hadi son bişey daha söyliyim bu konuda eğer Arap yarımadasının , Kızıldenizin etrafındaki ülkeler örneğin İzlanda , Norveç, Slovenya,Slovakya.... olsaydı , çoluk ,çocuk ,bebe,dede herkes dalıyordu. İtalyada belgeli dalıcı adedini biliyormusun ? bi öğren..
Niye müslüman ülkelerde hadi bayanları bıraktık (niye bırakalımki ?) erkekler niye bu kadar az ilgi gösteriyor ? daha doğrusu ilgisiz ? git Mısır'a ve bu farkın sadece dalış değil her alanda olduğunu gör..
Hocam, bunu dedim diye inşallah kafir olmadım

İstanbulda ölürsem cenaze namazıma sen gel bari
benim gibi federasyonun koyduğu 30 m sınırını aşanlar bile bile ölüme gidiyorlar işte onların yatacak yeri yok

benim gibi küfffarlara uyma ,sınırı aşma
Taragay bu işe geç başlamadın çok iyi bir başlangıçtı seninki çokta iyide gidiyorsun.. 50 sinden sonra motorcu olan var ve az hata yapıyorlar risk almıyorlar..
Başka bir konuda okullara ders olarak koydurmak ? fikir harika ,işe Deniz bilimleri okutan tüm okullardan başlamak lazım ,hemde sadece balıkadamlık değil cankurtarma DAN eğitimide almaları mecburi olmalı ..
ama olmaz niyemi ? biz oralara gelmedik daha..
Elektrik Elektronik vede haberleşme mühendisliği okuyan her öğrenci Amatör Telsizci olmalı ,bu mecbur tutulmalı, acil afet haberleşmesinde çok önemli görevler üstelenir bu çocuklar..
senin okulunda elektr.-elektronik müh. bölümü var hadi teklif et bakalım kabul görecekmi ?
Mert A sınıfı Amatör Telsizcidir okulda bu işi başlatmak istedi bu işin başkanı oldu ,sonuç malesef tutmadı ama dalış tuttu..
Bırakalım idealizmi , biz dalmamamıza bakalım