08 Eylül 2010, 00:37:35
News:
  Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: 10 KASIM  (Okunma Sayısı 830 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
palombaro
HAKAN
Administrator
Mavi Köpekbalığı

« : 10 Kasım 2009, 02:14:56 »

"İki Mustafa Kemal vardır; biri ben, et ve kemik geçici Mustafa Kemal...
İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem. O, ben değil, bizdir.
O, memleketin her köşesinde yeni fikir,yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşcı bir topluluktur.
Ben onların rüyasını temsil ediyorum.Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir.
O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve muvaffak olması gereken Mustafa Kemal odur."

Mustafa Kemal ATATÜRK

« Son Düzenleme: 10 Kasım 2009, 13:29:57 Gönderen: palombaro » Logged

BİYOSFERİN USTASIYIM HİDROSFERİN HASTASIYIM
drujba
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2009, 11:30:35 »

Hakan eline sağlık ,buraya yazmak istemezdim ama siren sesi başlamadan oturduğum yerden kalkıp kapının dışına çıktım ,siren sesi geldiğinde elinde kitapları yürüyen aldırış etmeyen üniversiteli gençlere üzülüyorum birini ikazda ettim.

Seni unuttuk sanma zaman alışmayı öğretir belki ama  unutmayı asla 
palombaro
HAKAN
Administrator
Mavi Köpekbalığı

« Yanıtla #2 : 10 Kasım 2009, 12:43:32 »

Osman Abi , uzun zamandır sitemizde bir şeyin eksikliğini hissediyorum ; neden güzel bir Atatürk köşeşi yapmıyoruz? neden yapmadık şimdiye kadar ? hata işte.
Unutmadığımızı hep aklımızda olduğunu , sadece 10 Kasımlarda değil her zaman saygıyla andığımızı gösterelim.

drujba
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 10 Kasım 2009, 13:53:40 »

güzel fikir katılıyorum gerekeni yap çok iyi olur..
 bugünkü umarsızlara bakıyorum helede siren çalarken yürüyen   üniversite kızlarına ve belliki kafası düşmanlıkla doldurulmuş erkek çocuklarına..
O ,  olmasaydı bugün aynı rahatlığı bulabilecekmiydiniz..
ilkersener
Orkinos

nobody home

« Yanıtla #4 : 10 Kasım 2009, 18:49:25 »

Bugün Ankara bir başkaydı, arkadaşlarla toplanıp Anıtkabir'e yürüdük. Çok da yakın zaten, her yaştan insan vardı. Yaşlı amcalar, teyzeler, şık giyinmişler Ata'nın huzuruna çıkacaklar diye, belli ki bazıları işten izin alıp gelmiş, gençler ise kimisi okulla birlikte hocası getirmiş, kimisi okul çıkışında kendileri toplanıp gelmiş, çok kalabalıktı. Arka planda sürekli Atatürk nutuk okuyordu.

işte bugün çektiğim bir kaç kare ve nutuk

http://www.youtube.com/watch?v=FDrsEHPE5Jg

Limandaki gemiler güven içindedir ama gemiler, liman için yapılmamıştır.

"ILKER,,
palombaro
HAKAN
Administrator
Mavi Köpekbalığı

« Yanıtla #5 : 11 Kasım 2009, 22:10:33 »

Teşekkürler İlker,
Anıtkabir hersene böyle oluyor , Ankara'nın nüfusu 6-7 milyon geçen yıl 10 kasımda Anıtkabir'e giren 13milyon.
Aslında yılın her günü binlerce insan çıkıyor Ata'nın huzuruna , o yüzden Osman Abi sen canını sıkma çürükler için.

Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: