Re_Death , senide şimdi asil listeye aldım çünkü belki gelirim anlamında bir yanıtın vardı , teşekkür ederim katılımına

okudunmu bizim Çayelili taksiciyi .. ara sıra arıyor ve abi nolur dalışa giderken benide alın diyor..
askerdeyken Dalgıç Okulunun önünde eğitim yaptırıyorlarmış onlara..siz nerde yapıyordunuz ?
Sen vaktim olursa gelirim diyenlerdendin örneğin Haluk Bey gibi.. onunda gelmesini çok istiyorum inşallah gelir tanışmaktan memnun olacağım ve bu tekneyle dalışa gitmiş daha önce , umarım hiç bir aksilik olmaz ..
tabii beklediklerim içinde başta moderatörler var .. toplantı onlarsız olurmu ? Ankara ,İstanbul her nerdeyseler gelsinler .. patron miracle biliyorum eğer vakti olsa inanınki gelirdi..
Meltem Hanım teknede her türlü malzeme var dedi.. ve araştırdım İstanbulda böylesine bir komple malzemeli dalış teknesi yokmuş bunada çok şaştım millet Marmarayı beğenmiyormu acaba ?
halbuki akşama evde olacaklar.. başka dalışa giden teknelerde varmış ama böyle komple tekne yok varda benmi bilmiyorum yoksa..
Marmara çok zengin bir denizdir Ersin Hocama anlattırırız Boğazın mavi istakozlarını .. onunla dalmayı çok istiyorum çünkü o dalya diyecek ben onun kadar yaşamam ölünce birlikte dalmıştık desin arkamdan ..
Re_Death İstediğin malzemeyle dalabileceksin.. eh 14 ü bulduk böylece bol fotoğraf çekeriz. sen o malzemeleride almasan olur herşey teknede var ..
isteyen kendi malzemesini getirecek mesela taa Almanyadan burfak gibi valla helal olsun ..meraka bak sevgiye bak bunu sıradan bir insan yapmaz

Bendeniz böyle bir toplantı için bırakın dalmayı çağırın bir gün salaş bir kıyı kahvesine yada çay bahçesine bile gelirim 1000 km uzaktan. Bunun bana bedeli sadece uçak -gel git değil ,orda servis işimiz var ben olmadan olmuyor artık 17 cumartesi araziyim