08 Eylül 2010, 01:00:21
News:
  Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 16
Yazdır
Gönderen Konu: 18 Nisan 2010 Neandros Ada dalışı ve scubatr  (Okunma Sayısı 6001 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
drujba
Ziyaretçi
« Yanıtla #45 : 11 Mart 2010, 21:56:47 »

Rize'nin Çayeli ilçesinde  bi taksi şöförü müşterim var.. orda bi dalgıç arkadaşla konuşmalarımızı oturup merakla dinledi  .. hem çelimsiz hemde çok kısa boylu..lakabıda gargamel  Gülümseme
 bende içimden  yahu ne meraklı çocukmuş sırası geldiği halde işe gitmedi sırasını başkasına verdi bizi dinledi  öyle ya ekmek parası , dedim..
biraz sonra demezmiki abi o dediğinizde  hata var  .. şöyle şöyle olması lazım diyince bende şafak attı..
sen nerden biliyosun dedim.. gitti arabasının bagajından bir çanta getirdi içini açtı  naylonlara özenle sarmış  Kurtarma ve Sualtı Komutanlığından  aldığı diplomayı getirdi  Gülümseme
genco
Lüfer

regülatör arayan kişi

« Yanıtla #46 : 12 Mart 2010, 00:01:02 »

18 nisan istanbul bana uyuyor
bir de medex'le nasıl çakıştıracağımı çözsem.
abi kaç aydır suya girmedim. en son ekim kasım gibi marmaris çevresine temizlik dalışlarına gitmiştim. o da yarı iş gibiydi. kurudum büzüldüm. onun için bu hafta sonu gitcem kaş'a...
burfak
Burak
Orkinos

« Yanıtla #47 : 12 Mart 2010, 00:13:18 »

nolduk? +1 daha olduk sanırım.

bu arada bir iki gündür siteyi açamıyorum. sayfalar hep yarım açılıp hata veriyor. sorun bende mi? siz de yaşıyor musunuz benzer sorunlar?

aquaholic
genco
Lüfer

regülatör arayan kişi

« Yanıtla #48 : 12 Mart 2010, 00:54:47 »

dün ben de vardı yarım açılma sorunu. ie, mozilla ve google chorme hepsi sorun verdi. ama sonra düzeldi
burfak
Burak
Orkinos

« Yanıtla #49 : 12 Mart 2010, 01:27:17 »

chrom'la girdim şimdi de sorunsuz açılıyor.

aquaholic
drujba
Ziyaretçi
« Yanıtla #50 : 12 Mart 2010, 08:43:57 »

genco elimdeki listede belki gelirim dediğin için yedek yazmıştım şimdi kadrodasın  ayrıca kadroda olmanı çok istiyorum çünkü bu bir başka kentten katılım olacak.. Ankaradan 3 kişi gelmeli diye düşünüyorum .. isimleri sen tahmin ediyorsun

Helede İstanbulda oturup bir pazar günü ki sadece asker-polis- hekim vs gibi nöbet zorunluluğu olmayan herkesin istiap haddimiz yettiğince katılması gerekir diye düşünüyorum.

Eğer 20 yi geçersek beni silin yerime başka birini yazalım o gelsin ama mutlaka geliniz derim. Bundada son derecede samimiyim, bir aileden bir kişi katılsın yeter .. 

Madem oraya gidemedik burayada gitmiyim yanlış düşüncedir ,ben oraya araç sorunu nedeniyle  5 kişi bir gurup olduğumuzdan gidemediğim için gitmedim , buyrun daha sonra siz gidin , o batığıda anlatırsınız .

Sayımız kesinleşmiş 12-13 dür .. vakit bulursam gelirim diyen arkadaşlar bu sayıya dahil değildir ama onlar gelmesini çok istediğimiz buranın daimi okur yazarlarıdır.. eksiği ben dalıcı yada ücret olarak karşılarım , umarım katılırlar, buda tanışma için İstanbul içi olduğu için  büyük  fırsattır.   
Re_Death
Tolga
Lüfer

« Yanıtla #51 : 12 Mart 2010, 19:06:35 »

osman hocam teknedeki ekipmanları kullana biliriz dimi bende palet patik maske harici bişe yok şuanda Gülümseme
drujba
Ziyaretçi
« Yanıtla #52 : 12 Mart 2010, 20:02:15 »

Re_Death , senide şimdi asil listeye aldım çünkü belki gelirim anlamında bir yanıtın vardı , teşekkür ederim katılımına  Gülümseme
 okudunmu bizim Çayelili taksiciyi .. ara sıra arıyor ve abi nolur dalışa giderken benide alın diyor..
askerdeyken Dalgıç Okulunun önünde eğitim yaptırıyorlarmış onlara..siz nerde yapıyordunuz ?

Sen  vaktim olursa gelirim  diyenlerdendin örneğin  Haluk Bey gibi.. onunda gelmesini çok istiyorum inşallah gelir tanışmaktan memnun  olacağım ve bu tekneyle dalışa gitmiş daha önce ,  umarım hiç bir aksilik olmaz ..

tabii beklediklerim içinde başta  moderatörler var .. toplantı  onlarsız olurmu ? Ankara ,İstanbul her nerdeyseler gelsinler .. patron  miracle biliyorum eğer vakti olsa inanınki gelirdi..  

Meltem Hanım teknede her türlü malzeme var dedi.. ve araştırdım İstanbulda böylesine bir komple malzemeli dalış teknesi yokmuş   bunada çok şaştım  millet Marmarayı beğenmiyormu acaba ?
 halbuki akşama evde olacaklar.. başka dalışa giden teknelerde varmış ama böyle komple tekne yok  varda benmi bilmiyorum yoksa..  
Marmara çok zengin bir denizdir Ersin Hocama anlattırırız Boğazın mavi istakozlarını .. onunla dalmayı çok istiyorum çünkü o dalya diyecek  ben onun kadar yaşamam ölünce birlikte dalmıştık desin arkamdan ..

Re_Death İstediğin malzemeyle dalabileceksin..  eh 14 ü bulduk böylece bol fotoğraf çekeriz. sen o malzemeleride almasan olur herşey teknede var ..
isteyen kendi malzemesini getirecek mesela taa Almanyadan burfak gibi   valla helal olsun ..meraka bak sevgiye bak bunu sıradan bir insan yapmaz  Gülümseme

Bendeniz böyle bir toplantı için bırakın dalmayı  çağırın  bir gün salaş bir kıyı kahvesine yada çay bahçesine bile gelirim 1000 km uzaktan.  Bunun bana bedeli sadece uçak -gel git değil ,orda servis işimiz var ben olmadan olmuyor artık 17 cumartesi   araziyim Göz kırpan
Re_Death
Tolga
Lüfer

« Yanıtla #53 : 12 Mart 2010, 21:26:12 »

okudum  hocam çelimsiz derken herkez girmiyo tabiki bu olaya ne kalıplı insanlar var tüpü kuşanınca ayakları titreyen Gülümseme
biz sualtı kurtarmadayken keçilikte eğitime gidiyoduk  orda dalışlarımızı yapıyoduk gece dalışında hatta bi grup sat gece eğitimi yapıyolardı bizim dalış yapan grupla kafa kafaya girmişlerdi onlarda fener filan olmadığından pusulayla gidiyolar bizdekilerde fenerdeki piller dejarj olmak üzereydi çok aydınlatıyodu  böyle enteresan bi olay yaşamıştık Gülümseme dalışları sadece keçilikte yapıyoduk normal koşumuzu sualtı kurtarmadan çıkıp umur yerine koşuyoduk gidip gelene kadar heralde 500-600 eğitim bitene kadar 1000 sınav çekiyoduk geri kalan oldumu yat 50 Gülümseme  sualtı kurtarmaya girince asıl eğitim başlıyodu palet vurma sınav mekik parma ucunda kalk eğil ayaklarımızda derman kalmıyodu  ama çok iyi kondisyon oluyodu

palet ve maske alamamdaki sebep dalış teknelerindeki paletler bana uymuyo genelde ayaklarım 40 numara olduğundan patikte ve palette sorun yaşıyorum askerdede hep büyük paletlerle daldım çok boşluk oluyodu boşuna efor harçıyodum boşuna hava sarfiyatı oluyodu hep maskedede geniş görüş açılı maskeleri sevdiğimden ve piyasada çok fazla görüş açısı geniş olan maske de yok tavsiyenizle zaten prowiew almıştım çok memnun kaldım maskeden bu arada sangi maske yokmuş gibi bi görüş hissi veriyo Gülümseme

ekipman olayı güzel oldu yoksa şortla bile dalarım kuşları pek dalış fırsatı bulamadığımdan ve dalış teknelerinde ekipman olduğundan daha bişe almadım kendi malzememi almak istiyorum aslında biraz toparliyimde ,kredi kartında ipin uçu kaçmış gitmiş yakalıyamadık daha Gülümseme
ilkersener
Orkinos

nobody home

« Yanıtla #54 : 12 Mart 2010, 23:36:23 »

ben de çok gelmek istiyorum ama henüz sınav takvimi belli olmadığı için söz veremiyorum, gerçekten buna çok katılmayı arzu ediyorum. kaç gündür takip ediyorum ama yazamadım bu yüzden, Osman amca mesaj atınca girip yazim dedim, belli olur olmaz haber verecem.

ayrıca ben de baya zayıfım, gelirsem görürsünüz, nasıl taşıyorsun diye Gülümseme

Limandaki gemiler güven içindedir ama gemiler, liman için yapılmamıştır.

"ILKER,,
drujba
Ziyaretçi
« Yanıtla #55 : 13 Mart 2010, 00:25:01 »

Re-Death eğitiminiz çok sıkıymış şaşırdım doğrusu.. bu işin zayıflıkla ilgisi yok.  Ben başladığımda 63 kg dım şimdi 100 kiloyum  Üzgün
 Proview çok iyi seçim ve yorumun harika , sanki maske yokmuş gibi..bunu Tİggullio duysa reklam spotu yapar  Gülümseme..
bizim gargamel o eğitime nasıl dayandı bilmem ama o kadar şeyden bahsetmedi okulun önünde dalıyorduk dedi.
Devresini öğrenir yazarım sana,  ülkenin bir ucunda taksici dalgıç çıktı ağzım açık kaldı  Gülümseme
  İlker tabiki önce okul ,Mertin bu sene en zor senesi ,evi anne-babayı arayacak vakti yok ,elektronik laboratuarlar bi yüklendi nefes alamıyor. Vakit uyarsa atla gel valla ..Mertle boddy olursunuz.  Sen fotoda çekersin bol bol siteye koyarız.Burda hepimiz eşitiz ve şunu özellikle ilave edeyim ben bu toplantı işinde lider , organizatör filan değilim sizlerden biriyim miracle hariç hepimiz eşitiz ..eh  o boss farkı olacak tabiki..

Kanadadaki ICE arkadaşla ara sıra msn de görüşüyoruz,boddy building işiyle ilgili giyim satıyor ve sıkı durun 135 kg.. yani İlker+Mert + birkaç kilo daha.. ama tam buzcu valla aklı Kanadanın kuzeyindeki buzlu sularda..ben böyle hasta dalıcı görmedim , siparişle üzerine göre kuru elbise yaptırmış .. buza gideceğim diyordu son görüşmemizde .

Gelmesini çok istediklerimden Ersun , amatör (Emin Bora Demirel ) her ikiside eğitmenler , Haluk Bey ve tabiki Taner.
Ersin Hocam ,babametin ve bende dinozor takımından ekibi tamamlarız..

işte bütün hepinizi bu site sayesinde tanıdım ve başka scubatr yok..kurulsada tutmaz..daha öncede tutmadı  zaten..
burak
Editör
Mavi Köpekbalığı

hayat suda başladı

« Yanıtla #56 : 13 Mart 2010, 19:39:26 »

Sirensu (Timuçin) hocamdan ses çıkmıyor. ayıp oluyor hocam ses ver...
palombaro
HAKAN
Administrator
Mavi Köpekbalığı

« Yanıtla #57 : 14 Mart 2010, 11:28:04 »

şmdiden keyifli dalışlar dilerim ben katılamayacagım iş ve kpss gibi sıkıntılarım var ,  dalış tarihini başlığa ekliyorum, tarih konusunda merakı olanlar daha kolay cevaba ulaşır.

BİYOSFERİN USTASIYIM HİDROSFERİN HASTASIYIM
drujba
Ziyaretçi
« Yanıtla #58 : 14 Mart 2010, 12:01:20 »

Pazar günü ne işi ?  ne kpss si Hakan ?    bak  genco geliyor,  atla gel onunla , sınavlar müsait olursa İlker de gelecek 3 Ankara katılımı olur.. Ankarada toplantı yapın ben gelirim ..   gece arabasına binin yine gece dönersiniz sabah ordasınız
   Böyle bir toplantı fırsatı başka kolay kolay olmaz , sizin siteye karşı görevleriniz sorumluluğunuz var orda olmalısınız.. hepi topu bir pazar günüdür. Üstelik Marmarada ada dalışı bu..
 ben admin leri listeye yazmışım valla gerisi size kalmış.. gelmiyeni top arabasına koyarım  Gülümseme   adminlerle 16 yı bulduk ..
palombaro
HAKAN
Administrator
Mavi Köpekbalığı

« Yanıtla #59 : 14 Mart 2010, 14:45:52 »

valla abi pazar gunleri aksam 18:00 kadar çalısıyorum cıkınca 21:30 a kadar da kpss kursum var . çarşamba günlerim boş sadece.. temmuza kadar aynı tempo devam edecek gibi görünüyor.

BİYOSFERİN USTASIYIM HİDROSFERİN HASTASIYIM
  Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 16
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: